Werken bij Soons Interieurbouw?

Soons Interieurbouw: Als familiebedrijf koesteren wij al 7 generaties lang vakmanschap en kwaliteit. Bedrijven, overheden en particulieren kunnen bij ons terecht voor unieke maatwerkinterieurs. We zijn trots op ons team dat elke dag weer enthousiast klaarstaat.

Wij zorgen voor unieke maatwerkinterieurs! Ook iets voor jou?

Onze vacatures


Soons Interieurbouw BV heeft naast de openstaande vacatures ook altijd diverse mogelijkheden voor stages. Ben jij nog aan het leren en zoek je een stageplek. We kijken graag met jou samen hoe we jouw studie met praktijkervaring kunnen verrijken. 

Staat jouw vacature er niet tussen of wil je de mogelijkheden voor een stage verkennen? Stuur dan een e-mail naar info@soons.nl.

Bekijk alle vacatures

 

Tevreden opdrachtgevers

 

Soons Interieurbouw bestaat al sinds 1828! Van een kleinschalig timmerbedrijf zijn we uitgegroeid tot een kwaliteitsonderneming in het hogere segment van de interieurbouw. Met zo’n 50 medewerkers verzorgen we interieuroplossingen op maat voor vele, zeer diverse opdrachtgevers.

We maken onder andere maatwerkinterieurs voor kantoren, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels. En daarnaast verzorgen we ook maatwerk interieurs, van badkamer tot keuken, voor particulieren.

Een goede relatie met onze klant is voor ons van groot belang. De medewerkers van Soons Interieurbouw stellen zich daarom klantvriendelijk en flexibel op en voelen zich nauw betrokken bij de klant en samenwerkingspartners.

Door de verscheidenheid aan opdrachten is geen dag hetzelfde bij ons. Wil jij ons helpen om kwaliteit te blijven leveren, een lach op het gezicht van onze klant te toveren en houd je wel van afwisseling in projecten? Wacht dan niet langer en bekijk de openstaande vacature(s) en laat jouw gegevens achter. 

 

Een betrokken en professioneel team

 

Soons Interieurbouw is een familiebedrijf en als medewerker kun je dat goed merken. We gaan informeel met elkaar om en werken met ons jonge, vakkundige team samen in een plezierige werksfeer.

Doordat we steeds weer verschillende interieurs bij verschillende opdrachtgevers maken, heb je veel afwisseling in je werk. We werken netjes en gestructureerd, en daarbij hoort duidelijke communicatie. We waarderen betrokkenheid vanuit ons medewerkers. Wanneer jij opmerkingen hebt, dan luisteren wij naar jou. Jouw mening doet ertoe! Ook krijg je bij ons alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, want dat vinden we belangrijk. Door jouw ontwikkeling in combinatie met het toepassen van de nieuwste technologieën, blijven we samen klaar voor de toekomst.

Wil jij onderdeel zijn van een betrokken, professioneel en gezellig team? En samen met je collega’s mooie maatwerk interieurs opleveren? Wacht dan niet langer! Bekijk de openstaande vacature(s) en laat jouw gegevens achter. 

 

Waarom werken bij Soons Interieurbouw?

 

“Omdat je in een leuk, jong team terecht komt in een informele cultuur!”

Met plezier werken en ook nog eens prachtige interieurs afleveren, dat doen we iedere dag weer met al onze medewerkers. We helpen elkaar en geven jou de gelegenheid om je verder te ontwikkelen. Ons toekomstbestendig machinepark en jouw ontwikkeling zorgen ervoor dat we kunnen blijven groeien. Dus ben jij nieuwsgierig naar ons en wil je weten of je in ons team past? Neem dan snel contact met ons op zodat we kennis kunnen maken!